dimecres, 23 de març del 2011

Plany a una porta.

Avui estic desencantada,potser aquesta no és ben be la paraula,però la deixo per no posar-ne una de més forta (bones maneres per sobre de tot).
I què és el que m'ha posat en aquest estat d'ànim, el poc respecta que tenim per l'art.
He buscat al diccionari la definició d'aquesta amplia paraula,i evidentment n'he Trobat molts resultats.
art: Paraula masculina, i en plural femenina. Arts plàstiques: conjunt de les arts basades en la forma i el color, pintura, escultura, arquitectura. Arts majors, tradicionalment, la pintura escultura i arquitectura.
A Tiana s'hens ompla la boca tot deien que som la vila d'art i  cultura, d'obres d'art repartides per el poble n'hi ha deu ni do. Però per mi també ho era la porta que hi ha el carrer sant Jaume n. 9, qui més qui menys no es quedava indiferent quan hi passava per davant.Per si algú no sap la pintura de la porta era una obra de l'artista tianenc Mario Tarragó. Es veu que als actuals llogaters això no els ha preocupat gens i sense pensar-s'ho ni  una mica l'han pintada d'un color dins la gama dels vermells diga-l'hi " rojo carruaje",que no dic que no sigui un color molt bonic,  i ells son molt lliures de fer el que vulguin amb la seva porta, Però calia?
Espero i desitjo que un dia d'aquest no molt llunyà s'estirin els cabells en adonar-se que el que van esborrar alegrament era una obra d'art.
      
            Salut i Pau per tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada