divendres, 16 de setembre del 2011

HOMENATGE: PER "ELS DE SEMPRE".

Enguany el pregó estat dedicat a un grup de Tianecs i tianenques que ara fa 25 anys va revolucionar la nostra festa Major. Va ser un pregó emotiu on el "iaio" en va saber transportar amb les seves paraules a aquella Tiana Moderna i vila de cultura i art. i també reivindicatiu, esbroncant una miqueta al jovent tot dient-l'his que ara és el seu moment d'implicació per remodelar, no dic canviar, però si adaptar-la als nou temps.
desprès del "xupinazo" tret de sortida a la festa, el combo d'adults de l'escola de Música, va arrencar amb versions de tota la vida.La plaça es va anar buidant.Eran les 23:15 que l'inici de la Festa Major es va acabar,tot i que l'endemà és festiu al poble.Però aquest és un altre tema i potser un altre dia el tocarem o no.
Però avui, jo vull  rendir el meu homenatge "ELS DE SEMPRE". qui són ? Tianencs incondicionals que on hi hagi sarau ells hi son,Tianencs que viuen i senta'n el poble.
Ahir sense anar més lluny varen voler reivindicar als seu dret a gaudir de la festa,tot cantat un reguitzell de cançons desde l'alegria que és Festa Major,passant per boleros i acabant amb el mític Pedro navaja,fent més amena la recollida d'en Ramonet i el seu equip de Prat-son.
Reivindico un pregó homenatge per els de sempre i els hi agreixo la seva incondicional fe per les festes d'un poble que agonitza.

1 comentari: